Urheiluhieronta lisää hyvinvointiasi. Varaa aika Aina Auki - hierontaan Salon Halikossa.

Katso hinnasto täältä!

Hieronta tuo helpotusta moneen vaivaan, sillä se ennaltaehkäisee ja lievittää lihaskipuja sekä aktivoi elimistön omia parantavia mekanismeja. Aina Auki - hieronta tarjoaa laadukasta hierontapalvelua Halikossa neljännesvuosisadan kokemuksella.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytkudoskäsittelyä, jonka tavoitteena on laukaista lihaskireyksiä ja -jännityksiä. Lihasta muokataan erilaisin ottein, minkä seurauksena aineenvaihdunta paikallisesti tehostuu ja kivut lievittyvät. Monesti myös kuluneiden nivelten vaivat lieventyvät ympäröivien lihasten kiristysten hellittäessä.


Mobilisaatiohieronnassa käsittely kohdistetaan nivelten tai nikamien ympäristökudoksiin, minkä myötä nivelten liikkuvuus palautuu. Hieronnan ansiosta kireät alueet tuntuvat joustavammilta ja lihasten palautuminen tehostuu.

Varaa aika!

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta ei varsinaisesti ole oma lajinsa, vaan klassisesta hieronnasta on kehitetty otteita ja hierontatyylejä urheilijoiden ja kuntoilijoiden tarpeisiin. Se sopii kaikille iästä riippumatta. Urheiluhierojien koulutuksessa panostetaan kykyyn valmistella urheilija huippusuoritukseen sekä suorituksen jälkeen edistää lihasten kimmoisuutta ja nopeuttaa palautumista.


Urheiluhierojilla on usein monipuolista taustaa eri urheilulajeista, joten monet lajiperäiset vaivat selviävät hierontakäynnillä. Itse olen suorittanut tutkintoni Vuokatin Urheiluopistolla ja taustanani on monipuolinen kestävyysurheilu niin talvi- kuin kesälajeissakin. Viimeisen vuosikymmenen aikana olen perehtynyt myös joukkuepalloilulajeihin.

Varaa aika!